Jones The Grocer

Jones The Grocer at HBZ Stadium Al Ain opened in February 2018. The restaurant occupies a two-floor space which includes a roof terrace and children's play area. On the ground floor, the closed and open kitchen is located along with the retail space, signature Cheese Room and charcuterie display. The first floor has a servery and coffee counter with more informal seating, retail and the outdoor terrace.

The client wanted to move the brand forward by experimenting with new finishes, graphics and furniture, whilst not losing the traditional 'Jones' ambience. New finishes were added such as terrazzo flooring, subway tiles, polished plaster render and Laminam ceramic wall panels to give a more industrial and tactile feel.

R+R Design team: Glynis Rabone, John Rabone, John Chapple, Kosha Tarsaria, Doaa Al Mawed, Aneesh VT, Hareesh KC

PM / Consultant team: Carter Associates, Clarke Samadhin Associates, Aurecon, Design Confidence, HCTS, Nathan Savage Lighting

 

 

Related Projects

Phone: +971 4 432 9128
Email: info@rrdesign.ae
Submit